1 iunie 2016

Institutul Blecher, ediția 131


Născută pe 17 octombrie 1982, Livia Ștefan este o imigrantă în București. A debutat în 2012 cu volumul re.volver. I-au apărut poeme și povestiri în diverse publicații. Mai scrie și teatru, face fotografie și este punkista de rezervă la Oedip Piaf. Iubește lucrurile simple, ignorate. Dacă ar fi știut matematică, ar fi fost geolog șef.

Radu Nițescu s-a născut în 1992, în București. A urmat trei ani cursurile Facultatății de Litere a Universității din București. A colaborat cu diverse reviste („Poesis internațional”, „Zona nouă” etc.) în care a publicat poeme proprii sau traduceri de poezie contemporană. A debutat cu gringo (2012).

Alexandru Potcoavă (n. 1980, Timișoara) a publicat un volum de poezie, intitulat alexandru potcoavă iar bianca sta-n alex (2001), două romane: Pavel și ai lui (2005) și Șoimii patriei trebuie să fie întotdeauna veseli! (2011), precum și o carte de proză scurtă, Ce a văzut Parisul (2012). Textele sale au apărut în antologii și reviste din România, Moldova, Ungaria, Serbia, Croația, Israel și Italia.

Moderatori: Claudiu Komartin & Tiberiu Neacșu

Niciun comentariu: