26 martie 2015

Institutul Blecher, ediția 103Valeriu A. Cuc (n. 1991, Oradea) a absolvit Facultatea de Istorie și Filosofie de la Cluj. În prezent, activează în domeniul literaturii și teatrului și încearcă să își termine studiile masterale în Filosofie. Poate dă la Regie, deocamdată nu știe sigur. A citit la Clubul de lectură „Nepotu’ lui Thoreau” și a publicat poeme în câteva reviste.

Raul Coldea (n. 1991, Brașov) a studiat Regia de Teatru la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj și în prezent este masterand la aceeași facultate. A publicat poezie în diverse reviste și antologii, nu a câștigat premii pentru că nu a participat la concursuri.

Ovio Olaru (n. 1993, Sibiu) este student la Facultatea de Litere (Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj). Scrie poezie, participă la Clubul de lectură „Nepotu’ lui Thoreau”. Volumul de poezie cu care a debutat, „Pilotul” (2014), a fost nominalizat la Premiul „Mihai Eminescu” pentru debut.


Invitat special:

Goran Čolakhodžić (n. 1990, Zagreb) studiază limbile engleză și română la Universitatea din Zagreb și a câștigat recent prestigiosul premiu „Goran za mlade pjesnike” pentru un volum de poezii care urmează să fie publicat în Croația anul acesta.


Moderatori:

Claudiu Komartin
Cosmin Perța

Niciun comentariu: